Omfugning

Omfugning​

​En elastisk fuge skal være glat og have fuld vedhæftning til tilstødende flader, hvad enten der er tale om vådrum eller døre og vinduer. En fuge ældes med tiden og kan blive slidte. Derfor bør de tilses jævnligt og have en omfugning cirka hvert 5. år, for at undgå følgeskader på rum og bygninger.

Hvornår er det tid til at udskifte fugen?

En elastisk fuge vil med tiden miste sin elasticitet, da den vil tørre ud og revne, hvilket medfører utætheder og i sidste ende ærgerlige skader. Er uheldet allerede sket, og har fugerne brug for reparation, kan vi i Spentrup nær Randers og Aarhus tilbyde reparationer med henblik på optimering og omfugning.

Er fugerne ikke ligeså medtaget, men trænger de stadig til udskiftning, kan vi ligeledes løse opgaven.

Vi løser enhver opgave inden for reparation og omfugning

Vi reparerer, omfuger og udskifter i og omkring:

  • Badeværelser
  • Døre og vinduer
  • Nybyggeri

​Ved udskiftning af en elastisk fuge skal fugen i første omgang skæres fri. Herefter udfører vi omfugning med en ny elastisk fuge.

Der er økonomiske og helbredsmæssige fordele ved omfugninger

Med gode, veludførte elastiske fuger følger der forskellige fordele. Er fugerne udført korrekt vil de være vind- og vandtætte, hvilket betyder at der ikke siver varme ud. Dermed reduceres energiforbruget, og du kan spare mange penge på varmeregningen. Derudover vil de vedligeholdte elastiske fuger bidrage til et godt og sundt indeklima. Der er altså udelukkende gode grunde til at få udskiftet og repareret en ødelagt eller slidt fuge.

Modtag et tilbud

Udfyld formularen her og modtag et tilbud på din fugeopgave. Vi glæder os til at høre fra dig.