Nybyggeri

Nybyggeri

​Hos TJ Fuger ApS udfører vi alle former for elastiske fuger, og vi har især specialiseret os i fugning ved nybyggeri. Vi udfører både fugning for private, erhverv og offentlige institutioner og har mange års erfaring inden for faget. Dette er din garanti for korrekt og veludført fugearbejde – hver gang.

Vigtigheden af ordentlig fugearbejde

Ved nybyggeri er det ikke nødvendigvis fugning, man tænker på først. Der er mange ting at tage højde for som skal planlægges, og typisk bliver fugningens betydning lidt glemt i processen. Og dette til trods for, at fugningen er yderst vigtig for byggeriets vind- og vandtæthed samt selve byggeriets udtryk. Lad os tage os af fugningen, og få flotte og holdbare fuger ved samtlige områder i dit nybyggeri.

Fugearbejde af enhver art

Vi har erfaringen og den faglige viden til at tage os af enhver fugeopgave i forbindelse med nybyggeri. ​​Vi håndterer blandt andet fugning ved:

  • døre
  • vinduer
  • badeværelser
  • samt meget mere

Uanset hvilken form for fugning du har brug for, kan vi udføre og planlægge fugearbejdet ud fra vores brede kendskab til de forskellige elementers bevægelse og tilstande.

Modtag et tilbud

Udfyld formularen her og modtag et tilbud på din fugeopgave. Vi glæder os til at høre fra dig.