Fugning

Professionel fugeservice

TJ Fuger ApS er startet af Torben Jensen i 2002. Med over 30 år som fugemand, tilbyder vi fugning af høj finesse og kvalitet i Randers, Aarhus og opland. Vi henvender os til kunder inden for både privat, erhverv og det offentlige. Som kvalitetsbevidst fugefirma garanterer vi et pålideligt fugearbejde af høj kvalitet.

Kvalitetsbevidst og omhyggeligt fugefirma

Med mig som din personlige fugemand, får du et yderst kvalitetsorienteret fugefirma beliggende lige uden for Randers. Vi holder os opdaterede på den nyeste viden og teknologi og har derfor den rette erfaring og viden til at tage hånd om enhver fugeopgave. Med os som tilknyttet fugefirma er der altså ingen halve løsninger eller ubehagelige overraskelser.

Trænger dine fuger til udskiftning?

Når fugerne omkring dine døre og vinduer får et krakeleret og tørt udseende, er det på tide at udskifte dem. Ved udskiftning bør du straks kontakte TJ Fuger ApS.

Kontakt dit lokale fugefirma nær Randers på telefon 20 27 97 55 eller på mail@tjfuger.dk og få et uforpligtende tilbud på fugning af døre og vinduer eller anden fugeopgave. Som fugemand står vi naturligvis altid klar til at tage hånd om dine fuger.

Modtag et tilbud

Udfyld formularen her og modtag et tilbud på din fugeopgave. Vi glæder os til at høre fra dig.